Wednesday, 20 April 2011

baru main pico?



pico ni adalah 1 game kat facebook....apa bila kita mula main kita..akan disuruh mereka watak...orang panggil newbie...
                                 http://apps.facebook.com/amebapico/?ref=ts
kalau dia pakai baju simple camni namanya die newbie la....sebab baju lain die masih x cukup duit....


kalau mcm ni mungkin org dh igt dia dh lama main....
                                http://apps.facebook.com/amebapico/?ref=ts
comel kan?ye memang sebab dia reka org dengan teliti mungkin 1 jam baru siap hehe.....
nk tahu mcm mane nk dapat gummies?
senang je....mesti kene ade org props dulu....kalau kita kene props mcm ni 
                                  http://apps.facebook.com/amebapico/?ref=ts
akan ade bintang2 sekeliling pastu dapat gummies
                                   http://apps.facebook.com/amebapico/?ref=ts
yg "today props" untuk tahu sape props kita boleh props dia balek....
yg sebelah kanan today props tu adalah gummies yaitu duit...sebelah die yg 0 tu ameba gold kene beli gune card kredit jgn tanye psl tu saya x tahu hehe....nk tahu cemane nk props org?ok


tekan kat org tuu
                            http://apps.facebook.com/amebapico/?ref=ts


pastu tekan yg warna kuning/oren tu yg tulis props.dh mcm tu je....


nk buddies dgn die tekan buddy request tu kalau ada masaalah maknenye...dia banyak sgt request pastu mls nk ignore/accept...betul ye saya ckp ni x tipu...


cara nk ckp di game ni...senang jugak nampak x bende ni....
                               http://apps.facebook.com/amebapico/?ref=ts



bende tu la pastu tulis la hello ke ape2 je kecuali ayat kasar bahasa inglish....tu je la


ok tu je....nanti kalau ade lg saye bg tahu....



No comments:

Post a Comment

suka x blog saya?