Saturday, 2 April 2011

Menahan Lapar.

             pernah satu hari tuu sya menahan lapar sebab duit pokai...haha...SO..SYA PUNYALAH TAHAN!!!.nampak pulak sorang bdak nie tengah makan ice-cream...waktu PANAS TERIK macam tuu kalau makan ice - cream memang perghh sedap nye...tapi sebab pokai...kene lah tahan........kalau dapat makan ice - cream simple pun jadi lah....
                         
                                       tapi kalau boleh nk lah macam ice - cream kat atas tu XD nyum2 kalu makan sampai x ingat DUNIA hahah..tapii sebabkan terlalau lapar soo fikiran pun x tentu samapi hampir2 nk kene langgar kereta.....tetiba otak terfikir lak ice - cream macam ni


                      
                  
                                  SEDAPNYER......XD tapii tetap x leh beli.....jadi teruskanlah perjalanan nk balik sekolah....jalan2 tetiba nampak lah sebungkus air dibuang tapi PENUH LAGI ISI AIR TUU..soo rasa mcm nk minum tapi takutt la plak soo kene lh jalan lagi...jalan2 sampai lh rumah...feuhh lega ....so sya pun terus je pergi ke dapur,,,TIBA2 KAT DAPUR TUU  ADA AIR TEH SEJUK...apa lagi lesap kan lh.....so camtu je lh ceritanya haha..JADI NASIHAT SYA JANGANLAH SELALAU POKAI..HAHAH.....(sya ni BOROS BANYAK)hehe oklah bye see you soon.... ^^;                    

No comments:

Post a Comment

suka x blog saya?