Thursday, 21 April 2011

layak ke saya?

     Waktu tu,saya tgh tunggu kwn saya online kat FACEBOOK jadi saya chat la dgn satu group sekolah....saya panggil kwn saya ni sebagai Natasya...
saya: korang...aisyah x on lagi ke?
natashya:kenape nk chat dgn dia ke?
saya:a'ah.
natashsya:buat ape?dan kau layak ke?
saya:tak (ckp x sebab x nk memanjangkan cerita..
natashya:tahu pun!..
dan pastu saya terus buat chat (offline) mlz nanti dia lg hina......natshya tu kwn sekelas saya....tapi...agak gedik bukan agak MMG GEDIK!dia igt mcm saya x de maruah..dan harga diri....SORRY LA.....SAYA BUKAN CAMTU!!! ugh sorry too pembaca semua sgt marah sekarang sampai lupa pepatah SABAR SEPARUH DARIPADA IMAN.....hanya ituu nk ckp saya dh sampai x leh kira berape kali die ckp perkataan  X LAYAK tu kat saya..TAMAT harap saya masih boleh bersabar....mungkin saya je yg cpt terasa kot...... 

No comments:

Post a Comment

suka x blog saya?