Thursday, 21 April 2011

macam mane nk beli makanan (pico)

http://apps.facebook.com/amebapico/?ref=

    senang je....mula2 tekan shop.mcm kat bawah ni....
..mane2 shop pun x pe...bila dh tekan keluar bende ni pulak...
nampak? yang ada tulis  berharga 270 atau 140 itu adalah berbeza...kalau yg 140 kita dapat 5 je (makanan yg sama) kalau kita beli yg 270 dapat 10 lg banyak kan?jadi pilih lah....
kalau kite tekan kat bende yg kita nk beli dia jadi warna pink..lepastuu...
tekan button purchase then die keluar......
kalau x cukup gummies tekan je close...kalau cukup tekan yes...lepastu..akan keluar...
tu je pastu tgk pocket....
tekan pocket tuu               ^  lepastu keluar
makanan kita dah terlihat depan mata mcm mane nk keluarkan pulak?senang je....mula2...
tekan button take out untuk nk keluar kan tekan cancel kalau x nk....
 ada 3 pilihan nk move=gerakkan  atau nk use=makan atau nk pick up=nk ambik balek...tapi kalau makanan itu bukan kita punye x de move atau pick up hanya ada use....tapi ada jugak barang yang tak boleh pick up mcm ni..
kalau kite tekan move kita boleh gerakkan tapi kalau kite tekan delete akan keluar..
die x kan ade balek kat pocket kite lebih baik tekan no tapi saya x paksa....tu je lah XD...

No comments:

Post a Comment

suka x blog saya?